Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ημεtrollόγιο των Μάγια



"Ε, ας μη βιαζόμαστε από τώρα να λέμε πως όλοι θα πεθάνουμε από το κρύο!"



Απόψε γράφω για σένα, ηλίθιε τροφοσυλλέκτη, που, ενώ τα μουχλιασμένα πιάτα στον νεροχύτη σου έχουν χτίσει εννέα Ζιγκουράτ και ετοιμάζονται να στέψουν πάνω στο ψηλότερο τον διάδοχο φύλαρχο τού ανεξάρτητου έθνους τους, εσένα σε απασχολεί το αν ο κόσμος θα καταστραφεί Παρασκευή πρωί ή βράδυ για "να προλάβεις να πας για ρακόμελα νωρίτερα, άμα είναι". Άφησες τα στεροειδή και έπιασες τώρα τον αστεροειδή, γίββωνα.

Πάρε, λοιπόν, αγκαλιά τον μίζερο παρασιτισμό σου και το πεντάκιλο βάζο με την κοπανιστή αερέντα, μαζί με το σκατό -που έχεις κάνει μελομακάρονο, γιατί ακόμη χρωστάς τη μάνα και την αδερφή σου στον τοκογλύφο για το κατοστάρι που σου δάνεισε, επειδή ήθελες να κάνεις τον large στις ξεκωλιασμένες γκόμενες, πληρώνοντας στο επταπλάσιο το μπουκάλι Ursus, το οποίο, υπόψιν, το φλωρομάγαζο αγόρασε από τα Καρφούρ έναντι 14€ στην χειρότερη- και βαζελίνωσε τους οφθαλμούς σου για το εορταστικό σαλάμι τού Ρούντολφ, ραμαπίθηκε.

Λένε πως η αλήθεια, οι μπουρμπουλήθρες, οι φελλοί, οι καλλικάντζαροι, οι σουρικάτες, τα ζόμπι, οι γαλάζιες φάλαινες και μερικές κουράδες αναπόφευκτα ανεβαίνουν στην επιφάνεια· εκτός αν μιλάμε για δεξαμενή βασιλικού ύδατος.

Κοντά μας, στα χρυσοποίκιλτα αληθογόνα άδυτα του Τζιτζικοστάβλου, βρίσκεται σήμερα προς τέρψιν του θανατολάγνου κοινού μας ο Ήττος Δυσαγγελάτος, συντάκτης τής wackopedia. Ο Ήττος είναι γόνος γνωστής οικογένειας αφοπλιστών. Στα βαθύτερα μπουντρούμια τού διαδικτύου ακούγεται πως κληρονόμησε την ακαταμάχητη ικανότητά του να αποστραγγίζει κάθε τρομοκρατημένο ίχνος ελπίδας μέσα από τις μαυρισμένες ψυχές των ακροατών του από το γονιδίωμα τού Μογγόλου πατέρα του, και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Γκα' Ντέμη Δυσαγγελάτου, και της Βορεοκορεάτισσας μητέρας του, πρώην τραγουδίστριας και νυν λαθρεμπόρου οργάνων, Γρου Σούζι.

Ε: Ήττο, σε κάλεσα εδώ για να δώσεις ένα τέλος σε αυτή τη μαζική υστερία που πατά πάνω στο ενδεχόμενο εξίσωσης της τιμής τού πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης. Ακούγονται βρώμικες φήμες: δεν θα βγάλουμε τον Δεκέμβρη, θα ψοφήσουμε σαν τις μυξιάρες κάμπιες από τα κρυοπαγήματα κι άλλα τέτοια χαζούλικα και γούτσου-γούτσου-καλέ. Τι έχεις να πεις στο κοινό σχετικά με αυτά;

Η: Κοιτάξτε να δείτε. Τον Δεκέμβρη δεν θα τον βγάλουμε ούτως ή άλλως. Έχω εδώ μια λίστα. Μισό λεπτάκι.

Ε: Ο διαδικτυακός μας χρόνος είναι περιορισμένος, καταλαβαίνεις. Τα παιδιά θέλουν να δουν και τσόντες με καπιμπάρα, μασκοφόρους αγαπόρνιθες, βόες συσφιγκτήρες και μαύρα μπουλμπούλ.

Η: Έχουμε χρέος να προειδοποιήσουμε τον κόσμο για τον πόνο, τη θλίψη, τον πανικό, τον όλεθρο, τον θάνατο και τη λήθη, που θα επέλθουν σε δυο εβδομάδες, για να τον καθησυχάσουμε. Δεν θα χρειαστεί να βάλετε πετρέλαιο για τον Γενάρη.

Ε: Αγάλλονται οι ουρανοί. Θα φορέσω το πολύχρωμο στεφάνι μου και θα βγω να χορεύω ξυπόλυτος στις ταράτσες.

Η: Μπορεί να πέσεις και να σκοτωθείς. Μη βιάζεσαι. Θα έρθει η ώρα και γι' αυτό σύντομα. Έχω εδώ, ξαναλέω, μια προφητική λίστα που περιγράφει τις πραγματικές αιτίες που θα προκαλέσουν το αναπόφευκτο τέλος τού κόσμου λίαν συντόμως. Δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Τέρμα οι σκοτούρες, τα άγχη, οι στεναχώριες για τα χρέη, τα δάνεια, τα δώρα, τη θέρμανση, τα φαγητά. Ψόφος για όλους απλόχερα!

Ε: Πώς είσαι σίγουρος πως το τέλος έρχεται λίαν συντόμως;

Η: Ο Ιλυακόπουλος έκανε τελευταία εκπομπή παρουσίασης πακέτων, και η Πίτσα Φαν σταμάτησε να κάνει οκτώ πίτσες και μια σαλάτα δώρο σε κάθε δυο ανάσες.

Ε: Καταλαβαίνω. Τα πράγματα είναι σοβαρότερα απ' ότι νόμιζα.

Η: Ε, δεν είμαι κανένας υστερικός κινδυνολόγος.

Ε: Όχι βέβαια. Δώσε μας, λοιπόν, τις κυριότερες από αυτές τις αιτίες. Ώσπου να τελειώσεις, θα συνθέσω μια ισοπεδωτική επωδή για να διαδώσουν από -τσεκουριασμένη για καυσόξυλα- πόρτα σε πόρτα το γιορτινό μας μήνυμα οι μικροί αναγνώστες με τα τριγωνάκια τους, αν δεν τα έχουν ήδη πουλήσει στην ακακύκλωση για 5 cents (κι αν δεν τους έχουν ήδη πουλήσει οι γονείς τους στη Γιακούζα για όργανα).

Η: Μετά έκδηλης χαράς. Θα πρέπει να σημειώσω πως οι Αζτέκοι μάς προειδοποίησαν ήδη. Το κακό θα μας βρει από το νερό, λένε. Κι αν το σκεφτείτε λίγο, είναι εντελώς λογικό. Για σκεφτείτε τι ποσοστό τού ανθρώπινου πληθυσμού που έρχεται σε επαφή με το νερό πεθαίνει; Δεν είναι το 100%; Ε; Γι' αυτό κι εγώ έχω σταματήσει να έρχομαι σε επαφή με το νερό, ήδη από το προφητικό τσουνάμι που χτύπησε τον Δεκέμβρη τού 2004. Μόνο powerade και μια ντουζίνα γατίσιες γλώσσες για μπάνιο. Όλα μας οδηγούν εκεί. Ακούστε, λοιπόν, τα ακράδαντα αίτια που θα προκαλέσουν την καταστροφή μας από το νερό, αλλά και μερικά ακόμη που είναι, όμως, κατά βάση απίθανα:

1. Οι Σταβέντο, σαν άλλοι Τατσόπουλοι, όλο το καλοκαίρι πηδούσαν τα κύματα, κι αυτά τα κύματα σταματημό δεν είχαν. Γνωρίζουμε, όμως, πως η θάλασσα είναι υπερπροστατευτική με τα παιδιά της και εκδικείται με το ίδιο νόμισμα, γιατί όταν ο Ξέρξης Α' μαστίγωσε τα κυματάκια στον Ελλήσποντο για να τα υποτάξει και να περάσει τον στρατό του απέναντι, η θάλασσα μαστίγωσε μέχρι θανάτου ένα τεράστιο μέρος του ναυτικού του στο Αρτεμίσιο. Έχετε ακουστά το θαλάσσιο αγγούρι; Η συνωμοσία αυτή επίσημα ονομάζεται "Θεωρία Τσουτσουνάμι".

2. Καθώς η 70η επέτειος της τριήμερης μαζικής σφαγής τριών χιλιάδων Εβραίων μετά από εντολή τού Frirtz Dietrich στην Λιεπάγια τής Λεττονίας πλησιάζει σε λιγότερο από μια βδομάδα, φήμες λένε πως ξαναμμένοι νεοναζί σε κάθε γωνιά του κόσμου έχουν ήδη κλειδαμπαρωθεί στις τουαλέτες με τις μπάμιες τους ανά χείρας για άρμεγμα. Τα προβλεπόμενα αποτελέσματα προμηνύονται καταστροφικά, καθώς το μαζικά παραγόμενο μπαμιόζουμο θα εξυψώσει τη στάθμη της θάλασσας κατά ένα μέτρο παγκοσμίως, εξαφανίζοντας τη μισή Ολλανδία, και τις φυτείες της, από τον χάρτη μια για πάντα. Η μαζική υστερία που θα επακολουθήσει έχει ήδη νηπιοβαπτιστεί "Πόλεμος τού Χόρτου". Αυτή η συνωμοσία ονομάζεται επίσημα "Θεωρία Τρομποκρατίας".

3. Η σύσσωμη απόφαση τής Βολής των Μπελλήνων να διεκδικήσει τον κόκκινο ελληνικό πλανητίσκο Νιμπίρου, μόλις αυτός πλησιάσει ΣΥΡΙΖΑ το ηλιακό μας σύστημα, θα γραφτεί στο -σύντομο- post-it της ιστορίας. Η κοσμοϊστορική συναίνεση τής Αριστεράς, με πρωτεργάτη τον Αλέξη Τσίπρα, θα βασιστεί πάνω σε μια απλή παρατήρηση, γιατί είναι γνωστό πως η αλήθεια δεν είναι ποτέ περίπλοκη: Νι-μπί-ρου => Ρου-μπί-νι. Το τεράστιο, κόκκινο, αριστερό και αδιαμφισβήτητα ελληνικό Ρουμπίνι θα αναπτερώσει το ηθικό των Μπελλήνων για οικονομική ανεξαρτησία, και η Βολή τους θα σπάσει τις μνημονιακές συμφωνίες στο άψε-σβήσε. Το γεωπολιτικό αποτέλεσμα θα είναι επτά συμμαχικές υδρογονοβόμβες που θα μετατρέψουν την ανατολική Μεσόγειο σε κρατήρα και την Σαχάρα σε υαλοδρόμιο. Λέγεται πως αυτή η συνωμοσία θα ενορχηστρωθεί σαν έντεχνο επικοινωνιακό, προεκλογικό τρικ από τον Αλέξη, προκειμένου να αποδέξει πως ο πραγματικός εχθρός της Γης είναι ο καπιταλισμός. Επίσημα ονομάζεται "Θεωρία Αλεξωγήινων".

4. Θα φάει, επιτέλους, η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι. Οι ορδές εντόμων που ξεχύθηκαν ισοδυναμικά από τα γδαρμένα κουφάρια των εκατοντάδων χιλιάδων ρακούν, που θανατώθηκαν για να φοράει η παρτσακλώ τη νέα -σημαιοστολισμένη περιμετρικά με μπαλάκια θηλαστικών- χριστουγεννιάτικη μπότα Ugg, λέγεται πως είναι περισσότερο πεινασμένες για βαρύ μέταλλο κι από καταθλιπτικό Σκανδιναβό. Ο Πύργος τού Άιφελ, τα υποστυλώματα της Ακρόπολης, οι τεράστιοι ουρανοξύστες στο Ντουμπάι, την Καλή Κορέα, τις ΗΠΑ και το Τόκιο, καθώς και κάθε παλάτι και παράγκα με σύμμεικτη μεταλλική κατασκευή θα γκρεμιστούν σαν τον Ζαχόπουλο, παρασύροντας στον όλεθρο δισεκατομμύρια, αλλά -ευτυχώς- όχι ευρώ. Κι ύστερα θα βγάλει η μύγα κώλο και θα χέσει τον κόσμο όλο. Όσοι επιβιώσουν από τις κατεδαφίσεις θα μαρτυρήσουν από τα κωλοπολυβόλα. Επίσημα ονομάζεται "Θεωρία Μυγανητικών Κώλων".

Οι ακόλουθες θεωρίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη - και άρα δεν έχουν τίτλο, οπότε παρατίθενται με κάθε επιφύλαξη.

5. Κοπάδια τσιγγάνων γκρέμισαν πυλώνες υψηλής τάσης, υψικαμίνους εργοστασίων, εκτροχίασαν ηλεκτρομαγνητικά τρένα και αφαίρεσαν πυρηνικές γομώσεις από κεφαλές με στόχο να πουλήσουν τα κλεμμένα απομεινάρια στην ανακύκλωση, προκαλώντας ολέθρια black out και τελικά παγκόσμιο πυρηνικό ολοκαύτωμα.

6. Μετά από αιώνες σιωπής, ο passive-aggressive βρόντος έχασε την υπομονή του και εξαπέλυσε μονομιάς όλες τις απαντήσεις που κρατούσε φυλακισμένες στα βάθη της ψυχής του. Το αποτέλεσμα ήταν ένα καταστροφικό ωστικό κύμα, θύελλες και τυφώνες που μείωσαν τον ανθρώπινο πληθυσμό σε ποσοστό συγκρίσιμο με εκείνο του ανδρισμού που έχει απομείνει στη μάπα τού Azis.

7. Τα μπαρμπούνια έκλασαν, και εξαφανίστηκε μέσα σε τρία πρώτα λεπτά τής ώρας το 95% της θαλάσσιας ζωής. Η συντριβή της τροφικής αλυσίδας έστρεψε τους ανθρώπους αποκλειστικά στο έτοιμο Κυνέζικο, και ανακλήθηκε η κατάσχεση των αδειών των γυράδικων τής Θεσσαλονίκης που συντηρούσαν τον γατύρο τους σε φορμόλη.

8. Το κοριτσάκι με τα σπίρτα έμαθε για την καταστροφή τής Ρώμης από τον Νέρωνα το 64 μ.Χ.

9. Η Lacta, σε μια απεγνωσμένη διαφημιστική εκστρατεία, κατέβασε στη Γη για χάρη ενός ταραχώδη έρωτα τον ουρανό με τ' άστρα.

10. Μαζικές αυτοκτονίες που προκλήθηκαν από την πέψη τριών δυσβάσταχτων, χριστουγεννιάτικων, αληθινών παρατηρήσεων:

α) Αν η λεμονάδα παράγεται από λεμόνια, η πορτοκαλάδα από πορτοκάλια και η μανταρινάδα από μανταρίνια, τότε η pina colada .-

β) Το σαλέπι είναι το ζουμί που παράγεται από το φυτό Όρχις ο άρρην ή αρσενικοβότανο (Orchis mascula).

γ) Ο μικρός τυμπανιστής πάσχει από τυμπανισμό.

Ε: Σ' ευχαριστούμε για την αναλυτική πληροφόρηση, Ήττο. Θέλεις να προσθέσεις κάτι τελευταίο, πριν κλείσουμε με ένα ιδιοκατασκευασμένο εορταστικό τραγουδάκι;

Η: Κάτι τελευταίο. Αν ξυπνήσετε στις 22 Δεκέμβρη, μη βιαστείτε να χαρείτε. Το τέλος τού 13ου baktun του τρέχοντος κύκλου των Μάγια αντιστοιχεί σε τρεις διαφορετικές Γρηγοριανές ημερομηνίες, εξαιτίας των σφαλμάτων συσχέτισης των δυο ημερολογίων: 21 ή 22 ή 23 Δεκεμβρίου. Άντε, καλό υπόλοιπο μέχρι το Lagnarok!

Lagnarok: (ελλ. λάγναροκ) Η λέξη είναι σύνθετη και κατά πάσα πιθανότητα προέρχεται από τον συγκερασμό των λέξεων λάγνα και rock. Η δίγλωσση σύστασή της, που θυμίζει την περίοδο τής σύγχυσης των γλωσσών στη Βαβέλ, είναι απόλυτα δυσαρμονισμένη με το φερόμενο μήνυμά της. Εσωκλείει τον απαγορευμένο πόθο κάθε μίζερου ασπάλακα, που, απογοητευμένος από την καρικατούρα ζωής που βιώνει, βρίσκει το πάθος στο φετίχ τού πρόστυχου μοιρολογιού: "Άνοιξε πέτρα να κρυφτώ". Η ομώνυμη εορτή είναι κινητή εδώ και αιώνες, καθώς το τέλος τού σύμπαντος κόσμου παίρνει διαρκώς παράταση, σαν τις σεζόν τού One Piece. Την χρονική περίοδο που διανύουμε, οι θιασώτες του ευελπιστούν να εξαπολύσουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους κάτω από στητές, ολοστρόγγυλες, τουρλωτές, κατακόκκινες, ισπανικές πέτρες, μερικές ανάσες πριν την παραμονή των Χρεοστουγέννων.

Ε: Άσε αυτά τα ροκ και δεν ξέρω τι· του σατανά είναι. Θα κλείσουμε την εορταστική μας εκπομπή με το τραγούδι "Τρίγωνα, κάκαντα", το οποίο συστήνουμε στους αναγνώστες μας να αποστηθίσουν και να μεταλαμπαδεύσουν από σπίτι σε σπίτι. Για μεγαλύτερη επιτυχία, προτείνουμε το άσμα των κακών μαντάτων να ψάλλεται σε ομάδες των τριών, ώστε οι ακροατές να παγιδεύονται μέσα στον γεωδαιτικό τριγωνισμό θέσης.




Τρίγωνα, κάκαντα


Τρίγωνα, κάκαντα, σκόρπιοι μύες παντού.
Κάθε σπίτι μια φωλιά του νεκρού σφαχτού.
Τρίγωνα, κάκαντα, ψόφος στο ντουνιά,
πολύ πριν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Καταστροφή τρανή θα 'ρθει να μας βρει,
όλεθρο θα φέρει παντού πάνω στη Γη.
Μέσα στη ΓΑΔΑ ανοίγουν τα κελιά,
κι έβαλαν στον Άκη μια φαρδιά θηλιά. 


Τρίγωνα, κάκαντα, τρων' πικρό κοριό.
Πέφτει στα κεφάλια μας το καμπαναριό.
Τρίγωνα, κάκαντα, σκόρπιοι μύες παντού
δες πως γδέρνουν τη μαμά τού γραικού αστού.

Τρέχουν τα παιδιά σε ράχες και βουνά,
πολύ πριν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
Μέσα στη ΓΑΔΑ ανοίξαν τα κελιά,
κι έβαλαν στον Άκη μια φαρδιά θηλιά. 

Τρίγωνα, κάκαντα και φίδια φονικά.
πολύ πριν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά
Τρίγωνα, κάκαντα, χλώμιασε καλά,
θα 'ρχονταν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.





Ακολούθως, το φετινό μου δώρο προς εσάς· οι αγαπημένες μου λέξεις-κλειδιά οι οποίες σας οδήγησαν εδώ το σωτήριο έτος 2012.




skata kaka
μοδατο δωρο
το περσικό κράτος
υπερκυβος του ρουμπικ
το απειλητικο να μπω στο αρχοντικο σας
της ελλάδος αδικουμένης αισχρόν το σιγάν μετάφραση
youtube χοιριδιο σουβλας
afrikanika kai thriskeumata
μπαμπουινος κωλος
αι κι ντο
γέλιο μαϊμους
τι σημαινει own
exthros tou malaka blogspot 2011 blog post
tragia moy
bitch please meme face
ευχες για "ευτυχισμενος ο νεος ετος"
μπελλα θεριού
τραγια ξυλο
μαρμότα
πιθανοτητα μαιμου καβαφη
300 photos persis
μποτα με γουνα απ εξω
δώσε σε μένα μπάρμπα
ο θεος αγαπη εστι κατα ιωαννην κεφαλαιο
ευθηγραμιση πλανιτων 2012
''γιατι υπαρχει το κακο στον κοσμο'' β λυκειου
ματια μπλε δακρυσμενα
κοπαδια γιδια
ερεβιεραξη
raisins face with hand
χρυσός σκαραβαίος
kaka apo to kolo
ακεφαλος καβαλαρης αγαπη ανεκπλήρωτη
ασημενιο σπαθι
skata elefanta
η τιμη ενος τανκς
ιπποποταμος για κολος
καινη διαθηκη κεφαλαιο 6 στιχοσ 29
βεβηλωση ετυμολογια
μωρο μεγαλα αυτια
χοντροι με αστειες γκριματσες
σφαγη των πρωτότοκων αιγυπτος
αφρικανικα θρησκευματα ti skata einai
otan o kompos den linete kovete
youtube υπερκυβος
μπατσοι jumping foto
μυγα παντα κακα
οι τριακοσιοι μαλακες της βουλης
agios vale-gdynos
agios iron man
και προσέθετο ὀργὴν κυριοσ ἐκκαῆναι ἐν ᾿ισραήλ, καὶ ἐ
mpampoyinoi
αφρικανικα θρησκεύματα για το κακο
mario kai prigipissa
ο κωλος της μαιμους μπαμπουινοσ
πυραμιδα του ρουμπικ
δαιμονισμενη απο το the house of fear
καλά ξυπνητήρια
τραγοδη
πρεζονια πως να τα προσποιηθεις
γυναίκα στα αφρικανικά θρησκεύματα
2 σεληνες στη γη
akefalos kavalaris
εξιδανικευση και παραχαραξη της ιστοριας
maimou taizi arni
γιατι ο θουκυδιδης θεωρειται επιστημη τησ ιστοριασ
εθνικον το αληθες ελεγε ο εθνικος μας ποιητης
εικονες ευρωteumenon
νιχτερινυ εφοδευσι
οπλα 1821
ελληνικο αγριοκουνελα
μετατροπη σιδηρου σε χρυσο αλχημεια
χαλαζιο μετα απο βλεφαροπλαστικη
hlektrikes.soybles
ψυκτες καδμιο
ηθικη ψιθυρισε η καρδια
aei fer
πυρηνικη ενεργεια
ευχες γενεθλιων με ομοιοκαταληξια
πριν το τελοσ
radienergei antikeimenikotita sto koino
asximi me leopart
satirikes diathikes
δευτε λαβετε
νυχια πικατσου
title
εξουσια ετυμολογια
boss shoes μαιμου
γδυνω ετυμολογια
ο δράκος του σει σουχ
παιχνιδι gremlin
fotografies tragia
no lifers
χεσε μας στην νοηματικη
skata morou
ετυμολογια λεξεις φασιστας
απο που προερχεται η λεξη επεα
ερεβιεραξ αυτοκρατορικος
τι προσοντα πρεπει να εχει μια ιερεια
ποσες φορες γενναει η κατσαριδα
προστιμο αποχης απο εκλογες
τι εγινε με το εκασ
γιατη κοψανε το εκας 2ο12
κωλo μαιμουδων
φωτογραφιες ο κωλος της μαιμους
πικατσου νυχια
ο αι - σι γιου
γκριματσες με ερωτηματικα
πηλέας
συνθετες λεξεις με το λαμβανω
δεν την παλευω
τι γενα η κατσαριδα
χαρέμι σοδομισμός
ο πρωτος ελληνας ιστοριογραφοσ
γόβες στιλέτο leopard
τραγια ισπανικα
ποναει η ορθοσκόπηση?
oων
αποκριατικες στολες joker
τουαλέτες ινδικων χοιριδιων
pera galhnoi rave party
λεπτα τοπ μοντελ σκατα
τι τρωνε οι στρουθοκαμηλοι μολις γεννιουνται
αγουροξυπνημένος συνωνυμα
το θελημα
pws mporw na ginw iereia
ιπποποταμος ανιμε
τραγια γυναικες
ειναι ομοφυλοφιλοσ ο στιβεν σιγκαλ
μποτες βαλτου
ρωσικα χαιδευτικα του μαρια
ιπποπόταμος youtube
φλεγόμενος φοίνικας και ναζί
οταν σαπισει η αορτη
ποσα γενναει η κατσαριδα
πως θα γινω ιερεια
φτου σου αγορι μου καθρεφτης
ηχος ξυπνητηριου τιτ
yios yzma ti mana
φωτογραφιες με μπαμπουινους
σκαραβαιος απο πετρωμα
μουσουδα
www.yuo tybe.yperkybos
αη πονμαν
αστειεσ εικονεσ με φρασεις hipster
ομως η διδασκαλια της ιστοριας στα σχολεια μας προσαρμοζεται στο αληθες το εθνικον
δειγματειλημμένο
εικονες με νεογεννητα παραδεισια πουλακια
η φλεγομενη βαλτος
ποδοπάτησέ με
11:11 καντε μια ευχη
βωμος σχηματος γερακιου
βραδυποδας εικονες
asteies grimatses
βαλες κουπα
πικατσου μπαταρια
λακισεσ
αποποιουμαι τη μια εθνικοτητα μου
pws leme agglika eplekan poylover???
αυτοκρατορικο εδεσμα
ισπανικη ελια
μποτες βαλτου
βαμβακοφυτείες
κωλο αρνι
εικονες ευρωτευμένων
αμερικο βεσπουκι deagostini
απόρροια anime
κώλο που σε ταϊζει δεν τον κλωτσάς! ερεβιεραξ
στιχοι tumblr




Το βουλευτικό εορταστικό γεύμα; Μια λιτή σαλάτα τού γιούνισεφ με ψωμί, ελιά και παιδικό χωριό σως.



Ω μπέεεελατο, ω μπέεεεελατο, κάποτε είχες φύλλα.

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Θυσίασε έναν αρσενικό πεταλωμένο τάρανδο στον βωμό μου, τζιτζίκι Art. :D

      Διαγραφή
  2. Μόνο στο σαλέπι θα διαφωνήσω μαζί σου. Είναι πεντανόστιμο. Και στο λεω γτ δεν είμαι gay και κατά συνέπεια δεν μου αρέσει το σπέρμα. Κατά τα άλλα γμάτος. χαχαχαχα :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τζιτζικοκραύγασε τώρα που μπορείς. Ο τελευταίος αναγνώστης που έκανε αρνητικό σχόλιο ήταν ο Ακέφαλος Καβαλάρης. Αν και τότε ήταν σκέτο Καβαλάρης.